Retourformulier

Retourformulier

Retourformulier Datum:………………………………………………..

Naam:…………………………………………………

Adres:…………………………………………………

Email:…………………………………………………

Telefoon:……………………………………………..

Bankrekening:……………………………………….

Ordernummer:……….

Reden van retourneren: ………………………………………………………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… …………………………………………………………

Retour adres; Annebientje Franklinstraat 139 2562cc Den Haag  annebientje@live.nl 

Retourneren 

U heeft het recht om de door annebientje geleverde artikelen ( met uitzondering van de bikini`s ) binnen 7 werkdagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje. De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. Annebientje is niet verantwoordelijk voor een verkeerde verzending door de klant. Annebientje mag ervan uitgaan dat de retourzending door de klant aangeboden word bij het postkantoor als brievenbuspakket ( €5,95 ) of als pakket ( € 7,25 ) zodat de klant bij navraag een track code van de verzending kan laten zien. indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Annebientje het bedrag ( m et uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade ) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. Annebientje behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 7 werkdagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. U kunt ook alle voorwaarden vinden op www.annebientje.nl

Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retournering bij Annebientje.nl enkele voorwaarden.

Voorwaarden bij Retouren-Ruilen.

Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk wanneer u Annebientje voorafgaand aan de retourzending per e-mail, binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen, met opgaaf van reden in kennis stelt van de retourzending. De aanmelding van de retourzending wordt per e-mail aan u bevestigd.

De retourgestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

  • Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen.
  • De retourbon dient ingevuld meegestuurd te worden, 
  • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat in de onbeschadigde orginele verpakking in een verzendverpakking (doos en/of envelope) teruggestuurd te worden.
  • Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (de artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, u zelf een gebrek getracht heeft te herstellen.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
  • Artikelen retour sturen dan zijn de verzendkosten voor de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
  • Wij adviseren om uw retouren met verzendbewijs te verzenden. (retour sturen is op eigen risico)
  • Artikel ruilen geen probleem, hiervoor gelden de zelfde voorwaarden als retourzendingen. (verzendkosten voor koper)
  • Daarna het gewenste artikel via de webshop bestellen. (verzendkosten voor koper)

Indien bij het retourneren/ruilen van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Annebientje het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

Annebientje behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren indien niet binnen 14 dagen retour gestuurd, als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of (orginele verpakking) opzettelijk is beschadigd.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. 

Retouradres:
Annebientje
Franklinstraat 139
2562 CC Den Haag

© 2009 - 2022 Annebientje kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel